540.00 грн.
Є в наявності

Чарівна мордочка з лагідним виразом, що стирчать вгору довгі вушка, строкатий малюнок ошатною накидки на спині - матрац для басейну Райдужна Лама зачарує вас з першого погляду і зробить вас найпомітнішою персоною на пляжі. Ви точно не захочете розлучатися з ним, спокійно ніжачись на широкому плоту під ласкавими сонячними променями і часом спускаючи ноги в воду, щоб освіжитися. Надувний матрац для плавання стійкий на воді завдяки двом повітряним камерам. Міцні пластикові ручки для тримання забезпечать безпеку і комфорт вашого відпочинку.

Казкова лама зарядить вас позитивним настроєм і дозволить відчути себе героєм чарівної морської легенди. Незвичайний матрац острів стане в нагоді і для оригінальний фотосесії - будьте впевнені, кадри вийдуть по-справжньому ефектні, а відпустку запам'ятається надовго! Пліт лама може стати навіть незвичайним ключиком до нових цікавих знайомств, адже не кожен день можна зустріти екстравагантного мандрівника, осідлав таке чудове створіння!

Характеристики   Дитячого надувного   плотика для катання Intex (57564):

  • Розмір: 201 * 147 * 173 см
  • Матеріал: вініл, товщина 0.35 мм
  • Кількість повітряних камер: 2
  • 2 міцні надійні ручки для тримання
  • Максимальне навантаження - 200 кг

Купити Дитячий надувний пліт для катання Intex (57564):

В інтернет-магазині іграшок Kukolka     Ви завжди знайдете опис та актуальні ціни на надувні плоти.  

Так само, Ви завжди можете отримати консультацію у нас і вибрати найкращий варіант серед надувних плотів.

Інтернет-магазин іграшок Kukolka, може доставити обраний вами товар в будь-яке місто: Харків, Київ, Львів, Дніпропетровськ, Одесу. Відправка післяплатою по всій Україні транспортними компаніями Нова Пошта і Інтайм, Укрпошта.

Вашу думку про товар дуже цінно для нас, ми будемо раді і вдячні, якщо Ви залишите свій відгук у нас на сайті.

Ще не було питань.